Julen i Farre 2019

Så er det snart ved at være jul, og i Farre starter julen med den traditionsrige julefrokost i Farre Forsamlingshus, fredag den 22. november. Julefrokosten er et tilløbsstykke. Så hvis man vil sikre sig en plads, skal man være hurtig med at tilmelde sig.

Julemarked med mange boder

Julen fortsætter om søndagen, den 24. november (1 måned til jul) – hvor forsamlingshuset danner ramme om et lille og hyggeligt julemarked. Her kan du købe bl.a. juledekorationer, pynt, julekort, lokale specialiteter, kunsthåndværk og håndarbejde af mange slags.

Farre Borgerforening serverer glögg i to farver (rød og hvid glögg) samt æbleskiver. Og for børnene, er der mulighed for at bage peberkager, til at tage med hjem (eller spise med det samme!)

Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.

Hjælp Lukasdetektiverne på sporet af julen!

I Farre Kirke skal der i år være krybbespil med alle de børn i Farre og omegn, der har lyst at være med. Vi skal have nogle, der kan spille engle og hyrder, en Maria og Josef og 2 kvikke detektiver samt nogle, der har lyst til at synge. Der er plads til alle, eneste krav er, at man har lyst og kan være en del af det. Så finder vi roller og tilpasser stykket til de børn, der kommer.

Vi mødes i Farre Kirke torsdagene d. 21. og 28. november samt d. 5. og 12. december fra kl. 16.30 til 17.30 for at øve. Vi starter med at nyde 1/2 bolle og saftevand de første 10 min. og snakker, synger og øver derefter.

TILMELDING kan nåes endnu til: Jytte (tlf.: 40834463) eller Lone (tlf.: 31323888) – med oplysning om barnets navn og alder, samt forældres navn og tlf. nummer.

Forældre og alle andre er velkomne til at komme og se resultatet ved gudstjenesten søndag d. 15. december kl. 14. Vi glæder os vildt meget til at komme i gang.

Billedet indeholder sandsynligvis: 14 personer, smilende personer, folk, der står og indendørs

Julekoncert i Farre Kirke med Gospel D’Light

Søndag den 8. december kl. 19.00 – er der jule-gospel-koncert i Farre Kirke, med koret Gospel D’Light.

Billetter kan købes på kirkekontoret i Give og ved døren.
DKK 50,- pr. person.

Læs mere om koncerten på Facebook-begivenheden:
https://www.facebook.com/events/391181724905130/