Generalforsamling i Farre Borgerforening

Tirsdag den 25. oktober kl. 19.30 – inviteres alle borgere i Farre, til generalforsamling i Farre Borgerforening.

Dagsorden er efter vedtægterne, og bestyrelsen opfordrer alle til at møde op, og tage del i dialogen omkring hvordan vi egentlig ønsker vores lille lokale landsbysamfund skal udvikle dig i fremtiden.

Farre kan i fremtiden komme til at udvikle sig betydeligt, med etableringen af fjernvarme, nyt motorvejsnet til Haderslev/Tyskland, og med de nye store erhvervsområder som er planlagt langs Tykhøjetvej og i Erhvervspark Øst (langs motorvejen mod Herning).

På den baggrund kan Farre blive påvirket af infrastruktur, ønske om flere tilflyttere samt muligheder som vi endnu ikke kan spå om.

Vejdirektoratet og Transportministeriet har i en redegørelse foreslået at lukke til- og frakørslen på Tykhøjetvej – den som i dag giver adgang til motorvejen mod Herning/Horsens/Vejle. I stedet anbefaler de, at afkørsel 9 Give (Hjortsballe) anvendes for alle beboere i Give/Farre/Thyregod og opland. Transportministeriet har også placeret en stor til- og frakørsel i Uhe, for at optage trafik der kommer via landevej 473 (Sdr. Omme til Bredsten). Ligeledes skal motorvejen fra Give til Haderslev have en til- og afkørsel ved Billund Lufthavn.