Farre Lokalråd

Farre Klatreland
Farre Klatreland

Lokalrådene er bindeleddet mellem Vejle Kommune og landsbyerne i kommunen. Der er i hvert landsbyområde udpeget en formand for Lokalrådet, der koordinerer og deltager i møder med bl.a. Vejle Kommune, samt de andre Lokalråd.

Lokalrådet varetager forvaltningen og anvendelse af kommunale bygninger og arealer, og bliver generelt taget med på råd omkring fremtidens udvikling i lokalområdet/nærmiljøet.

Vejle Kommune lægger stor vægt på, at nærmiljøet skal styrkes så godt som muligt, og at selv- og medbestemmelse er et kodeord for et godt nærmiljø/landsbyfællesskab.

Lokalrådet i Farre er med til at udvikle nærmiljøet – være på forkant med fremtiden i landsbyerne – og i den forbindelse afholdes der 1-2 gange om året “Farre Fælles Møder”for alle interesserede – og som regel møder der min. én person op for hver forening i byen.

Det er et orienterings- og koordineringsmøde, hvor alle foreninger kan komme til orde, og få fortalt om foreningens fremtidige program – samt få koordineret indsatser med de andre foreninger.

Selvom du ikke er med i en forening, men bare har lyst til at være med i mødet – så er du velkommen …

Tidspunkterne for Farre Fælles Møderne vil blive offentliggjort her på hjemmesiden, samt ved udsendelse af nyhedsbrev.

Del opslaget med venner og familie ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email