Farre Idræt og Kultur (FIK)

Farre Idræt og Kultur, er den “gamle skole”, der ligger på Bækvej 5-7. Den har i mange år tjent som kommuneskole for sognets børn, men blev ved skolens lukning overdraget til byens borgere.

FIK er byens idræts- og kulturhus, hvor byens borgere og foreninger i Farre og opland, kan samles og afholde møder, motionere, være sammen i fællesskaber omkring bl.a. kortspil, strikning, kreative udfoldelser m.m.

Kontakt: fikhuset@hotmail.com

P.t. er der en del foreninger, der har til huse i FIK:

  • Ungdomsklubben
  • Klub 2000
  • Farre Idrætsforening
  • Fitness og workout (p.t. ikke tilgængeligt)
  • Motionshold
  • Boksning
  • Røde Kors

Bygningen indeholder gymnastiksal, omklædningsrum med direkte adgang fra boldbanerne, mødelokaler, kantine/køkken, mødelokaler og kreative rum, samt fitness- og workoutlokale, udstyret med bl.a. løbebånd, cross-trainer, motionscykler, vægte og multi-maskiner.

Fitness-lokalet i FIK
Fitness-lokalet i FIK (p.t. ikke tilgængeligt)

Udover boldbaner m.m. findes der også en stor legeplads, som er frit tilgængelig for byens borgere:

20230531_171229
20230531_171215
20230531_171150
previous arrow
next arrow

Driften og vedligeholdelsen af bygningen og boldbanerne foregår i samarbejde med Vejle Kommune, så den indvendige del varetages af foreningerne i Farre – og den udvendige bygningskrop vedligeholdes af Vejle Kommune.

FIK og boldbanerne i forbindelse med bygningen, er også hjemstedet for årets sommerfest, hvor byens borgere møder talstærkt op til samvær og hygge, i starten af august hvert år.

Boldbanerne vest for FIK
Boldbanerne vest for FIK

Det er også i FIK-huset, at man finder “Bytteren” – vores eget lokale genbrugsmarked, hvor man frit kan aflevere ting og sager der er for gode til at smide ud, og hvor alle kan tage ting gratis med hjem, hvis man kan bruge det – læs mere HER

Genbrugscontaineren fra Røde Kors står også ved FIK-huset: