Julen blev startet med manér i Farre

Fredag den 22. november – et tætpakket forsamlingshus, med glade mennesker i julestemning. Snakken gik lystigt på tværs af bordene, og efter en velkomsthilsen fra madholdet og en fællessang, var julefrokosten på bordet. Sild, laks, leverpostej med slagterens gode bacon, medister og flæskesteg med alt hvad dertil hører.

Der var tre mandler i ris a la manden – og da alle tre var fundet, var der amerikansk lotteri, med gevinster sponsoreret af Fary Lochan, Herborg Maskinforretning og Farre Antenneforening.

Det blev en aften, hvor de fleste kunne sidde og slappe af – og i den anledning skal der lyde et stort tak til det faste madhold, som hvert år sørger for at julen bliver skudt i gang i Farre.

mde
sdr
Julemarked i Farre 2019
cof
sdr
cof
cof
sdr
cof
cof
cof
sdr
previous arrow
next arrow

Søndag den 24. november (præcis én måned til jul) var der julemarked i Farre Forsamlingshus, med kagebagning for børnene, glögg og æbleskiver samt kaffe. Der var i år 12 stande med alt lige fra juledekorationer, til smykker, julekort og lækre lokale specialiteter – og fra starten kl. 13.00 var der fyldt af mennesker i lokalet. Specielt kagebagningen for børnene, var et tilløbsstykke, hvor forældrene kunne “parkere” børnene med dej og kagerulle, mens de selv kunne nyde et godt glas hjemmelavet glögg – både hvid og rød.

Stor tak til bestyrelsen i Farre Borgerforening, for planlægningen og udførelsen af to gode dage, for sammenholdet i landsbyen!