Et nyt kunstværk i Farre Forsamlingshus

Det var lige blevet september, og mørket havde så småt lagt sig over byen. Fra forsamlingshuset kom en vidunderlig duft af aftensmad, og heldigvis var alle i byen inviteret til at komme og nyde måltidet – inkl. kaffe og hjemmebagt kringle.

Hjemmebagt kringle…

Fællesspisningen har holdt pause siden maj – og dem der mødte op til fællesspisningen den 6. september 2019 – blev mødt med et nyt kunstværk på sydvæggen.

Stemningen er høj, og snakken går lystigt på tværs af bordene…

Som det første kunstværk (på nordvæggen) er det nye også udført og doneret af Susanne Petersen. Det nye billede er udført i akryl på lærred, og forestiller Omme Å, der slynger sig gennem landskabet ved Ågade i Farre.
Billedet måler 1 x 1,5 meter.

Susanne har en kreativ sjæl, og udfører malerier hvor farve og dynamik spiller en væsentlig rolle. Susanne forklarer selv sin stil: 

“Inspirationen til mine malerier henter jeg fra mine vandringer og ture i den danske og udenlandske natur. Jeg forsøger at frembringe de stemninger, naturen bringer frem, lyset og mørket. Jeg ønsker at fremstille den kraft, der findes i alt fra de store vidder ned til de mindste detaljer i den mindste blomst.

De tre malerier, som Susanne Petersen også har udført og doneret til Farre Forsamlingshus, for nogle år siden…

Jeg lægger vægt på farveharmonier mere end på at fremstille naturen naturalistisk. Jeg ønsker at fremkalde nogle stemningserindringer hos beskueren og give dem følelsen af, at billedet er fra deres sted.
Jeg bliver aldrig træt af at studere lysets forandringer og skyernes bevægelse og årets skiften. Nogle gange bliver det til de mere stille og naturalistiske strøg og andre gange til mere farverige naturabstraktioner.”

Læs mere – og se mere til Susannes kunst på hendes hjemmeside:

https://www.susanne-petersen.dk/

Og her er det nye maleri, som Farre Borgerforening er usigeligt glade og taknemmelige for…

Omme Å ved Farre