Og hønen fløj… Skt. Hans i Farre 2018

Skt. Hans i Farre er ikke altid lige forudsigelig. Normalt regner det – af og til så meget, at bålet er svært at få tændt – eller også er det koldt og blæsende.

Men i år var vejr-guderne med os – og præsten (Poul Viller) holdt årets båltale.

Borgerforeningen havde skabt rammerne, for de næsten 80 fremmødte til fælles-grillning og Birthe havde igen stået for det overdådige salatbord – og Kirsten gik rundt som paparazzi og forevigede aftenen med sit kamera (Se hendes billeder herunder).

Hønseskidningen var i år en prøvelse. Først skulle Susanne have indfanget hønen derhjemme i hønsehuset, og dernæst skulle den ud på “nummerpladen”. Her mente hønen lige, at den skulle tage en “de-tour” ind i skoven, hvor den heldigvis hurtigt blev indfanget igen.
Flere år har vi måttet vente længe på at “klatten” skulle ramme presseningen – og i år faldt klatten på nr. 40 … et lod, som ingen havde købt – så gevinsten går videre til næste år!

“Bålet” blev tændt – og pga. varsomhed med åben ild, var bålet i år decimeret til 5-6 stykker tørt træ i et bål-fad – og en heks skulle heller ikke mangle:

Midsommervisen blev afsunget (på den gamle og oprindelige melodi) – og resten af aftenen blev der hygget med kaffe i krus og andre væsker i glas og flasker.

Her er de billeder som Kirsten Tofte Jensen tog på dagen: