Og hønen leverede…

Traditionen tro, indbød Farre Borgerforening byens beboere og byens venner, til at fejre midsommeraften i Farre Lystanlæg – fredag den 23. juni 2017 – kl. 18.00.

Og der var styr på alle traditionerne:
Grillerne var tændte og rødgloende, salatbordet var overdådigt (igen tusind tak til Birthe Lindbjerg), kødet til grillen og drikkevarer var medbragt, der var gjort klar til hønseskidning – og det lod til at alle hyggede sig – unge som gamle.

Desværre lader det til at regn, også er blevet en fast tradition, når der skal holdes Skt. Hans-aften i Farre Anlæg. Og i år var ingen undtagelse… men heldigvis åbnede “himlens sluser” sig ikke i samme omfang som sidste år!

I år var båltaleren vores lokale sognepræst, Mie Faarkrog, der holdt en flot tale omkring bl.a. hvorfor vi fejrer Skt. Hans aften – med en indlevelse og intensitet, så selv de mindste lyttede opmærksomt til hende flotte tale.

Og traditionen tro, var der også hønseskidning, hvor Susanne og Karsten Petersen leverede 1 stk. velfodret høne, der leverede klatten på nr. 97 i år – et lod der tilhørte Lene Eg Jensen.

Af nye tiltag var det i år muligt at betale for salatbordet med MobilePay, hvilket en del benyttede sig af. Og – så har byen fået sin egen paparazzi-fotograf – nemlig Kirsten Tofte Jensen!

Se de flotte fotos som Kirsten Tofte Jensen tog på dagen: