“Historisk fiktion” i Farre

Den 27. februar kommer forfatteren Trine Andersen til Farre. Arrangementet afholdes hos Fary Lochan den 27. februar fra kl. 16.00-18.00. Der er fri entré.

I forbindelse med projektet “Historiske Fiktioner” har Trine Andersen skrevet fem små historier, og den ene af dem finder sted i Farre. Trines tekst er skrevet på baggrund af lokalhistorien, dog spædet op med fantasiens søde saft.

På aftenen præsenteres også helt nyskrevne tekster af Ida Jessen. Disse tekster handler også om steder og historier på Give-egnen.

Hun vil i sit oplæg præsentere nyskrevne tekster om Vejle og fortælle om sin skriveproces. Bagefter får DU muligheden for at skrive. Trine Andersen bliver hængende under skrivningen.

Vi tager skrivemaskiner med, og du kan skrive din egen fortælling på et postkort, en bon eller en pose.
Sender du din tekst ind deltager du i konkurrence om at blive udgivet side om side med Trine Andersen og projektets andre forfattere. Trine Andersen har vi trykt på postkort. Fortællingerne findes hos Fary Lochan i Farre og på Give Bibliotek i ugerne op til arrangementet.

“Vi skriver fiktion ovenpå lokalhistorien og publicerer i alternativt format. En række danske forfattere skriver videre på historien om DIN by.
De læser op og fortæller om skrivehåndværket.
Mød forfatteren og SKRIV din egen historie. Vi er fælles om fortællingen…