fællesspisning farre

Skal vi ses til en gang aftensmad?

Efteråret er så småt ved at være på vej – og med efteråret kommer også vores traditionsrige fællesspisning – og den første af slagsen bliver afholdt i:

Farre Forsamlingshus, fredag den 14. oktober kl. 19.00
(Læg mærke til den ændrede dato!!!)

faellesspisning-14-10-2016

Der er blevet fundet et madhold, og der vil meget snart blive omdelt løbeseddel i byen – og lavet opslag både her på hjemmesiden og på vores Facebook-side, med informationer om hvordan man tilmelder sig.

Hvad skal der til for at være med på madholdet?

Madholdet består som regel af 5-6 personer, og det er noget som alle kan være med til. Der skal dækkes borde, laves mad, vaskes op – og der er INTET krav om, at menuen skal være mad på niveau med NOMA.
Menuen kan være alt lige fra flæskesteg til frikadeller med kartoffelsalat – eller smørrebrød??? Det er helt op til madholdet at bestemme, hvad de kunne tænke sig at lave – og som regel er der én eller flere med, som føler sig hjemmevant i et køkken.

Læs mere om efterårssæsonens første fællesspisning i vores kalender:

Fællesspisning