Skybrud, en våd heks og en udvidet overdækning

Skt. Hans aften 2016, blev også i Farre en våd affære – men takket være en udvidelse af den allerede eksisterende overdækning i Farre Anlæg, var alle i tørvejr da et skybrud drev hen over plænen i anlægget (Se video)

Ellers forløb Skt. Hans aften i Farre, mere eller mindre som den plejer. Folk mødte glade op med deres medbragte kurve fyldt med lækkerier til grillen, tallerkener, bestik, glas og krus – en flaske rødvin eller nogle gode øl – og en kande med kaffe.
Der blev trakteret med et kæmpe salatbord, der var “kul på grillerne” fra kl. 18.00 – og igen i år var der “hønseskidning” – der hvert år tiltrækker en del opmærksomhed fra byens borgere.

Årets båltaler, var sognepræst Poul Viller – der talte om traditioner – og traditionen med at fejre Skt. Hans aften, på den måde vi gør det i dag, er faktisk ikke mere end blot 100 år gammel.
Så vi skaber nye traditioner hver dag, og tilpasser dem vi allerede har. Poul Viller var også båltaler ved Skt. Hans i Farre Anlæg i 2015 – så vi håber at der nu er dannet en ny tradition…

Ungerne hyggede rundt omkring – i skoven, på legepladsen eller sammen med deres forældre og bedsteforældre. Der blev grillet “skumfiduser og Marie-kiks”, og de voksne fik et ekstra glas rødvin eller en øl – og snakken gik lystigt henover bordene, hvor verdenssituationen (både globalt og lokalt) blev vendt og drejet.

Da det endelig lykkedes at få ild på bålet, blev Midsommervisen afsunget – og festen kunne fortsætte lidt endnu – mens solen viste sine sidste stråler frem, inden den også gik til ro på himlen mod vest.

Tusind tak til alle arrangørerne, de frivillige og alle dem der trodsede vejrudsigten – og alligevel mødte talstærkt op. Der var tilmeldt 84 voksne og 15 børn til spisning i Farre Anlæg – hvilket vist nok er en foreløbig rekord!

Del opslaget med venner og familie ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email