Fællesspisning

Fællesspisning

Fællesspisning i Farre Forsamlingshus – er din chance for at møde med dine naboer, venner og andre i byen. Omtrent en gang om måneden fra september til maj, mødes vi i forsamlingshuset hvor et frivilligt madhold laver rigtig lækker mad til en utrolig lav pris af 60 kr. pr. voksen og 30 kr. pr. barn. Menuen inkluderer som regel to retter og kaffe/te.
Man medbringer selv sine drikkevarer.

Vi synger nogle sange, snakker på kryds og tværs af bordene, og vender verdenssituationen.

Så – har du lyst til at være med til at spise noget god mad – og evt. også selv være med til at stå for madlavningen, så mød op … næste fællesspisning er

… meget snart …

– så hvis du vil være sikker på at få en plads, så skynd dig at ringe med din tilmelding, så snart du får løbesedlen ind af brevsprækken !!!

NB ! Af hensyn til madholdet der yder en stor GRATIS og FRIVILLIG indsats, så tilmeld jer INDEN tidsfristen udløber, af hensyn til beregning af indkøb !

HVAD ER FÆLLESSPISNING FOR NOGET?
YouTube player

Fællesspisning

Fællesspisning – Her kommer menuerne fra nogle af fællesspisningerne:

 

Søndag den 17. januar 2016

“Brunch med bobler” – scrambled æg, slagterens brunchpølser, fiber-pandekager med banan + ahornsirup, hjemmebagte boller, tebirkes, brød og rugbrød, pålæg fra slagteren, ost, hjemmelavede marmelader, agurkestænger, tomater og gulerodsstænger, juice, kaffe og te

Fredag den 20. november 2015

Sild
Kål med medister og sylte
Ribbensteg med tilbehør
Grønlangkål
Lun leverpostej med brød
Ris a la mande

Fredag den 2. oktober 2015

Forloren hare med tilbehør
Kaffe, te og lagkage

Fredag den 23. januar 2015

Karbonader, ærter og gulerødder, kartofler
Kærnemælksfromage med kirsebærsauce
Citronfromage med flødeskum
Kaffe, te og småkager

Fredag den 21. november 2014

Sild
Kål med medister og sylte
Ribbensteg med tilbehør
Grønlangkål
Lun leverpostej med brød
Ris a la mande

Fredag den 19. september 2014 

Chili con carne, med ris, grøn salat, flutes, salsa og tortillachips
Frugtkage
Kaffe og te

Fredag den 14. marts 2014 

En sildemad
Smørrebrød
Kaffe, te og kringle

Fredag den 24. januar 2014 

Karbonader, med stuvede ærter og gulerødder, kartofler, persille
Lagkage i flere varianter
Kaffe, te og småkager

Fredag den 22. november 2013 

Sild
Kål med medister og sylte
Ribbensteg med tilbehør
Grønlangkål
Lun leverpostej med brød
Ris a la mande

Fredag den 6. september 2013 

Kylling i karry med kartofler, ris og salat
Æbletærte med creme fraiche
Kaffe, te og småkager

Fredag den 22. februar 2013 

Cianfotta med rødbedesalat og madbrød
Muldvarpeskud
Kaffe, te og småkager

Fredag den 25. januar 2013 

Karbonader med grøntsager, champignonsovs og kartofler
Gulerodsdessert
Kaffe, te og småkager

Fredag den 23. november 2012 (Julefrokost)

Sild
Kål med medister og sylte
Ribbensteg med tilbehør
Lun leverpostej med brød
Ris a la mande

Fredag den 7. september 2012 

Fruens røde gryde med kartofler og grøn symfoni
Gul dessert med tilbehør
Kaffe, te og småkager

Fredag den 23. marts 2012 

Lasagne med salat og brød
Kaffe, te og lagkage

Fredag den 24. februar 2012 

Hamburgerryg med gemüse
Ananas-chokolade dessert
Kaffe, te og fastelavnsboller

Søndag den 19. februar 2012
(Fastelavns-fællesspisning) 

Mini-pizza, kyllingelår, nuggets og salatbord
Kaffe, te og fastelavnsboller

Fredag den 27. januar 2012 

“Saltimbocca di pollo” med kartofler og paprikasauce, grønkålssalat, rødbedesalat, bønnesalat, salat med quinoa, bulgur og perlebyg
Orange Surprise, med appelsinstykker i vendt i makroner med appelsin-youghurt-flødeskum
Kaffe, te og småkager

Fredag den 18. november 2011 (Julefrokost)

Sild
Kål med medister og sylte
Ribbensteg med tilbehør
Lun leverpostej med brød
Ris a la mande

Fredag den 7. oktober 2011

Hakkebøf med rodfrugter, kartofler, gul og brun sovs
Årstidens Filippa dessert (Brittas Æblekage) – tryk HER for at downloade opskriften
Kaffe, te og småkager

Fredag den 9. september 2011

Karbonader med stuvede grønærter og gulerødder
Kærnemælksfromage med kirsebærsauce, Citronfromage
Kaffe, te og småkager

Fredag den 29. april 2011

Kyllingefilet med spændende kartofler og fantasisalat
Kaffe, the og lagkage

Fredag den 25. februar 2011

Lakserulle – tryk HER for at downloade opskriften
Karbonader med stuvede grønærter og gulerødder
Kaffe, the og fastelavnsboller

Fredag den 14. januar 2011

Kartoffel- porresuppe – tryk HER for at downloade opskriften
Coq au vin
Kaffe, the og hjemmebagte kager (Æble- mandelkage, Drømmekage og gulerodskage)

Fredag den 19. november 2010 (Julefrokost)

Sild
Kål med medister og sylte
Ribbensteg med tilbehør
Lun leverpostej med brød
Ris a la mande

Fredag den 8. oktober 2010

Buffet a la Madsen
Kaffe og te og hjemmebagt kage

Fredag den 3. september 2010

Nakkesteg med rødkål og brunede kartofler
Fløderand med jordbærsauce
Kaffe og te

Fredag den 26. marts 2010

Tunmousse
Roastbeef med forskellige salater
Ostelagkage med kirsebær + kaffe og te
Dertil 7 udsøgte vine fra Henley Park Winery, Australien

Fredag den 26. februar 2010

Hamburgerryg med grøntsager, kartofler og aspargessovs
Ostelagkage
Kaffe og te med hjemmebagte småkager

Fredag den 15. januar 2010

Tunmousse med brød
Forloren hare med æble/rødkålsalat og surt
Kaffe og te, med hjemmebagte småkager

Fredag den 20. november 2009 (Julefrokost)

Sild
Kål med medister og sylte
Ribbensteg med tilbehør
Lun leverpostej med brød
Ris a la mande

Fredag den 2. oktober 2009

Carapulka med salat og ris – tryk HER for at downloade opskriften
3 slags islagkage med bærcoulis
Kaffe og te

Fredag den 4. september 2009

Traditionel farsbrød med feta/spinat kartofler og sovs
Lagkage a la 4. september
Kaffe, te og småkager

Fredag den 24. april 2009

Hamburgerryg med smørsauterede grøntsager, små kartofler og lys aspargessovs
Frugtkage – tryk HER for at downloade opskriften
Kaffe, te og “Jyttes kys” + småkager

Fredag den 6. februar 2009

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder, med kartofler og rødbeder
Kærnemælksfromage med kirsebærsauce
Kaffe, te og småkager

Fredag den 21. november 2008 (Julefrokost)

Sild
Kål med medister og sylte
Ribbensteg med tilbehør
Lun leverpostej med brød
Ris a la mande

Fredag den 3. oktober 2008

Italiensk farsrulle med flødekartofler, bønne- og tomatsalat
Kaffe og dessertkage

Fredag den 29. august 2008

Kyllingefilet på cremet porrebund med kartofler og ris
Pæretærte med creme
Kaffe og the med Matadormix til alle !!!

Fredag den 29. februar 2008

Brændende kærlighed med rødbeder
Muldvarpeskud
Kaffe og the med hjemmebagte småkager

Fredag den 18. januar 2008

Kalkungryde med løse ris og kartofler
Hjemmelavet is med kirsebærsauce
Kaffe og the med hjemmebagte småkager

Fredag den 23. november 2007 (Julefrokost)

Sild
Kål med medister og sylte
Ribbensteg med tilbehør
Lun leverpostej med brød
Ris a la mande

Fredag den 7. september 2007

Græsk farsbrød med tomatsalat, kartofler og pikant sauce
Kaffe, te og lagkage

Fredag den 23. marts 2007

Gule ærter med medister, flæsk og kartofler
Citronfromage med flødeskum
Kaffe, te og småkager

Fredag den 23. februar 2007

Hamburgerryg med grøntsager
Kaffe, te og hjemmebagt kage

Fredag den 26. januar 2007

Krondyrragout med kartofler, waldorfsalat, sødt og surt
Citronfromage med flødeskum
Kaffe, te og småkager

Fredag den 24. november 2006 (Julefrokost)

Hjemmelavede stegte sild
Kål med medister og sylte
Ribbensteg med tilbehør
Lun leverpostej med brød
Ris a la mande

Fredag den 31. marts 2006

Flæskesteg med rødkål og asier
Frugt med råcreme
Kaffe, te og småkager

Fredag den 24. februar 2006

Ristaffel på dansk
Kaffe med fastelavnsboller

Fredag den 18. november 2005 (Julefrokost)

Hjemmelavede stegte sild
Kål med medister og sylte
Ribbensteg med tilbehør
Lun leverpostej med brød
Ris a la mande

Lørdag den 2. april 2005 – 100 års Jubilæumsmiddag

Klar suppe med kød- og melboller
Oksesteg med sur-sød sauce, kartofler, sødt og surt
Citronfromage med flødeskum
Kaffe, te og kage

Fredag den 18. marts 2005

Gammeldags stegt kylling med agurkesalat, kartofler og sovs
Fløderand med frugt og skum
Kaffe, te og kage

Fredag den 22. oktober 2004

Græsk farsbrød med tomatsalat, græske kartofler og grøn salat
Flødefromage med chokoladesauce og frugt
Kaffe, te og småkager

Fredag den 17. januar 2003 – Nytårskur

Pestomarinerede tigerrejer og hummerhaler på rucolasalat
Mørbradgryde med pommes rissolet og sauterede rodfrugter
Nøddekage med vanilleis, chokoladesauce og frugt
Kaffe/te

Fredag den 27. oktober 2000

Efterårsgryde – med sæsonens grøntsager
Marengs Surprise med Dajm kugler
Kaffe/te

En tanke om “Fællesspisning”

Der er lukket for kommentarer.